Taximetristul care l-a plimbat pe ucigaşul japonezei Yurika Masuno dezvăluie cum îşi jefuiesc clienţii colegii lui, cu ajutorul poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Viorel Cobali, taximetristul care l-a plimbat pe ucigaşul tinerei japoneze Yurika Masuno, a povestit cum îşi tâlhăresc colegii lui clienţii pe care îi racolează din Aeroportul Otopeni, cu ajutorul poliţiştilor.

Jurnaliştii de la România TV l-au filmat cu camera ascunsă pe Cobali, care a dat în vileag escrocheriile pe care le fac taximetriştii din Otopeni:

„ Să vezi ce tâlhării se fac! Deci fii atent ce se face în aeroport de piraţi, mână-n mână cu poliţiştii! Acostează clienţii...ăla, să zicem, cere în Bucureşti. El nu o ia spre Bucureşti. Că e pustiu. E pădurea aia. Îl tâlhăreşte, îi ia banii, 600-700 de euro.  Se duce unul, îl ia cu maşina, taximetrist cu client, dar se mai duce un taximetrist, tot de-al lor, după ei, în spate‟, a dezvăluit Cobali.

Filmul crimei de la Otopeni, povestit chiar de taximetristul care l-a plimbat pe ucigaşul japonezei

Sub pretextul unei defecţiuni, maşina se opreşte în dreptul pădurii. Tânărul spune că în acest moment îşi intră în rol cel de-al doilea taximetrist.

Moartea studentei japoneze a deschis cutia Pandorei pe Otopeni: Cum a devenit aeroportul maidan pentru piraţi

„Ăsta se duce la aeroport, îl cheamă pe poliţistul de la aeroport cu care au ei blaturi... ‹Băi, şefule, am făcut-o...vezi că i-am luat lui una nişte bani›. Ce face gaborul? Se duce în catalog, scoate poza lui, îi au şi ei fotografiaţi, scanaţi, la o adică să se pună la adăpost‟, a continuat taximetristul.   

Taximetristul "complice" la crima din Otopeni a fost pus sub urmărire penală

Covali susţine că poliţiştii îi acoperă contra cost pe taximetriştii tâlhari .

„Scoate poza din dosar, i-o aruncă în sertar, din calculator, din baza de date îi şterge poza, vine ăla care a fost tâlhărit, dă declaraţie. ‹Bă, dacă-l vezi în catalogul ăsta, îl recunoşti?›, zice poliţistul. Îi pune catalogul, ăla normal că n-are cum să recunoască dacă i-a scos poza şi i-a lăsat-o în sertar. Ce zice gaborul de la aeroport: ‹O fi de la aeroportul celălalt din Bucureşti. Du-te, găseşte-l şi vino cu el la mine!›. Gaborul îl cheamă înapoi pe ăla: ‹Vezi că i-ai luat lui ăsta şapte sute de euro, şase sute, două sute. Vezi că jumătate sunt ai mei!›. Omul ştie exact cât, că ăla declară în declaraţie! Taman bine că ştie ăsta cât să-i ceară. Sunt ăia acolo care rezistă de pe vremea lui Ceauşescu. Tot ce se face, se face cu acordul lor!‟, a mai spus Răzvan Viorel Cobali.  

Citește și:

Crima din Otopeni putea fi evitată prin simpla respectare a regulilor din ţările civilizate. Află cum se procedează în Occident

EXCLUSIV Surse SRI: după tragedia din Otopeni, toţi pasagerii japonezi au cerut ghizi pentru a ajunge în siguranţă în Bucureşti

Ancheta continuă la aeroport: poliţia verifică taximtriştii de la Otopeni

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite