Tânără arestată după ce a jefuit o bătrânică pe stradă. Câți bani erau în portofel

0
Publicat:

O tânără de 20 de ani a ajuns în arestul Poliției Capitalei după ce a urmărit pe stradă o bătrânică, i-a smuls sacoşa şi a fugit cu portofelul acesteia.

Polițiștii au reușit să recupereze bunurile furate. Sursa foto: arhivă
Polițiștii au reușit să recupereze bunurile furate. Sursa foto: arhivă

Tâlhăria a avut loc dimineața, în jurul orei 09.00, în fața unui bloc de pe strada Emil Botta.  

"La data de 20 noiembrie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 11 Poliţie au reţinut o tânără, în vârstă de 20 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. La data de 19 noiembrie, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie", a transmis poliția într-un comunicat. 

Tânăra a fost identificată de polițiști și dusă la audieri. 

"Din cercetări, s-a stabilit că, la data de 19 noiembrie, în jurul orei 9,00, după ce anterior i-ar fi solicitat persoanei vătămate o sumă de bani şi ar fi urmărit-o, din zona unei alei până în scara unui bloc din Sectorul 3, bănuita ar fi agresat-o fizic, apoi i-ar fi sustras portofelul ce conţinea mai multe documente şi aproximativ 450 de lei, după care a fugit", se mai arată în comunicat. 

Anchetatorii au reușit să recupereze bunurile femeii. Le-au găsit într-un imobil din sectorul 4 al Capitalei. Cât despre tânăra care a comis jaful, aceasta este cunoscută de polițiști. Ea nu se află la prima abatere. 

"În baza probatoriului administrat în cauză, tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, faţă de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive", precizează Poliţia.

Cercetările sunt continuate de Secţia 11 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite