Start la bilete pentru concertul Bon Jovi. Biletul vip costă 479 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Bon Jovi va concerta pentru prima oară în România pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei. Biletele pentru membrii fan cluburilor Bon Jovi au fost deja puse în vânare pe 2 februarie, iar cele pentru publicul larg vor fi comercializate începând de mâine, 5 februarie.

Preţurile biletelor sunt rezonabile, fiind cuprinse între 186,4 lei, la Normal Circle, şi 479,3 lei, cele VIP, anunţă Eventim.

Mai exact, biletele sunt împărţite în cinci categorii, după cum urmează:

VIP - 479,3 lei
Tribuna - 372,8 lei
Golden Circle - 298,2 lei
Normal Circle - 186,4 lei
Peluza Parlament - 138,5 lei pentru primele 2000 bilete (preţ promoţional), respectiv 159,8 lei, după epuizarea celor la preţ promoţional.

Biletele se găsesc exclusiv în reţeaua Eventim.

Concertul Bon Jovi de la Bucureşti este prezentat de East European Entertainment şi Marcel Avram, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Trupa Bon Jovi are o istorie de aproape trei decenii, de-a lungul căreia a vândut peste 125 de milioane de albume şi a susţinut peste 2.700 de concerte, în peste 50 de ţări pentru mai mult de 35 de milioane de fani.

Pentru scurt timp, organizarea concertului din România, precum şi a celui de la Istanbul (8 iulie) s-au aflat sub semnul întrebării, deoarece aceste două evenimente erau singurele din tot turneul Bon Jovi LIVE 2011 pentru care lucrurile păreau că se tergiversează. În cele din urmă, concertul de la Istanbul a fost scos de formaţie din lista concertelor din cadrul Bon Jovi LIVE 2011 Tour.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite