„Star Trek“, ultimul film proiectat în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul se apropie de sfârşit FOTO Shutterstock
Evenimentul se apropie de sfârşit FOTO Shutterstock

Primăria Sectorului 3 închide miercuri, 10 septembrie, cu filmul „Star Trek” seria proiecţiilor clasice prezentate în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”. Spectatorii pot viziona filmul în Parcul „Alexandru Ioan Cuza”, începând cu ora 21.00.

În regia lui Robert Wise, filmul american ştiinţifico-fantastic din 1979 are la bază serialul de televiziune „Star Trek”, difuzat începând cu 1966. 

Acţiunea se petrece în secolul al XXIII-lea, atunci când un nor extraterestru misterios şi extrem de puternic numit V'Ger se apropie de Pământ, distrugând totul în calea sa. Amiralul James T. Kirk (William Shatner) îşi asumă comanda navei sale USS Enterprise şi o conduce într-o misiune de salvare a planetei, dar şi pentru a determina originile norului V'Ger. „Star Trek” a fost nominalizat la premiile Nobel şi Globul de Aur.

Proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” sunt oferite gratuit de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film şi se desfăşoară pentru al treilea an consecutiv în Sectorul 3 al Capitalei.

Citeşte şi:

„Domnişoara Populară“, filmul prezentat miercuri în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber“

„Adâncul“, filmul proiectat joi la cinematograful în aer liber din Parcul Titan

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite