Şoferi cu puţină experienţă, înşelaţi printr-o metodă periculoasă. Un cerşetor s-a aruncat deliberat pe o maşină în timpul examenului auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Click.ro
Imagine: Click.ro

O persoană fără adăpost din Sectorul 3 s-a aruncat în mod deliberat în faţa unei maşini apoi a simulat că ar fi fost lovit de autoturism pe trecerea de pietoni. Această metodă este folosită deseori de escroci pentru a face rapid rost de bani de la şoferi. De cele mai multe ori, conducătorii auto nu au nicio vină, dar acceptă să plătească aşa-zisa victimă de frica anchetei.

Metoda a fost aplicată, vineri, de o persoană fără adăpost. Aceasta s-a aruncat în faţa unui bucureştean care susţinea examenul auto, în vederea obţinerii permisului de conducere, scrie Click.ro.

Totul s-a petrecut pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală când, în timpul examenului auto, candidatul şi examinatorul de la Şcoala de şoferi s-au trezit cu o persoană pe capota maşinii, apoi individul s-a întins pe trecerea de pietoni, simulând că ar fi fost lovit.

În realitate, individul nu păţise nimic, deoarece ori şoferul, ori examinatorul din dreapta lui a acţionat frâna la timp.

Instructorii auto care fac zilnic traseul pe Bd. Theodor Pallay, din sectorul 3, se plâng de faptul că este vorba despre un om al străzii, care recurge mereu la acest truc pentru a face rost de bani.

Ameninţă că sună la 112 şi profită de naivitatea unor şoferi

Omul creează astfel confuzie atât în rândul şoferilor, cât şi în rândul trecătorilor, care ajung să creadă că a fost lovit.  El joacă „teatrul” până la capăt şi  ameninţă că sună la 112. Speriaţi, şoferii scot bani din buzunar ca să-i lase în pace.

De data aceasta însă, individul a dat de un poliţist examinator şi a fost nevoit să se ridice de pe jos, fără să facă scandal.

Direcţia Regim Permise va verifica imaginile de pe camera montată în maşina „Şcoală”

„Nu a fost anunţat nici un accident în zona respectivă”, au confirmat pentru sursa citată poliţiştii de la Brigada Rutieră. În imagine se vede că Loganul de „Şcoală” nu a depăşit trecerea de pietoni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite