SEXGATE LA JEAN MONNET Proful acuzat de viol este “un individ cu o deviaţie sexuală periculoasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit judecătorilor care au hotărât ca dascălul să fie arestat pentru 29 de zile susţin că Dan Vişan, profesorul acuzat de viol de una dintre elevele sale, suferă de o deviaţie sexuală

Magistraţii îşi motivează hotărârea de a-l trimite după gratii pe Dan Vişan prin faptul că vor să dea un exemplu altor profesori care erau tentaţi să profite de naivitatea adolescentelor, relatează Pro TV.Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

Judecătorii mai spun că profesorul ar trebui anchetat şi pentru viol, nu doar pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră pentru că fapta sa ar fi fost premeditată. Acesta ar fi plănuit relaţia, i-ar fi spus chiar că vrea să aibă copii cu ea şi a profitat de ea când aceasta era băută.

Eleve de la Jean Monnet, în fotografii incendiare pe Facebook
image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)Tot anchetatorii spun că Dan Vişan ar fi comis fapta pentru că adolescenta întreţinuse relaţii sexuale şi cu alte persoane şi ar fi vrut s-o pedepsească.

“Lăsarea inculpatului în libertate ar putea induce sentimentul periculos că este permisă întreţinerea de relaţii sexuale de profesori cu oricare elevă sau liceană minoră”, au completat magistraţii.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)

CITIŢI ŞI:

Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

"Luceafărul" lui Eminescu, în varianta „Sexgate la Jean Monnet“

Balada Sexgate la Jean Monnet: "Cine iubeşte şi lasă, / Cineva să-i dea pedeapsă. /Mate până nu mai poate"

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite