Richard Marx concertează, pe 1 noiembrie, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicianul american Richard Marx va concerta, pe 1 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent material discografic - "Emotional Remains" -, lansat în septembrie 2009, informează organizatorii, Emagic.

Concertul va avea loc pe 1 noiembrie, la Sala Palatului, biletele fiind disponibile începând de marţi, pe site-ul www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, la următoarele categorii de preţuri: 90 de lei, 120 de lei, 160 de lei, 200 de lei şi 250 de lei.

A fost backing vocal pentru Madonna, Whitney Huston şi Luther Vandros

Cu o carieră de peste 20 de ani, câştigător al premiului Grammy, Richard Marx este considerat unul dintre cei mai influenţi artişti ai industriei muzicale contemporane, fiind, totodată, unul dintre cei mai căutaţi producători şi compozitori ai momentului. Marx şi-a început cariera la vârsta de cinci ani, perioadă în care cânta pe spoturi promoţionale create de tatăl său. La 17 ani l-a cunoscut pe Lionel Richie, alături de care avea să-şi facă şi debutul ca backing vocal pentru piesele "You Are", "Running with the Night" şi "All Night Long (All Night)".

Totodată, Marx a fost backing vocal pentru artişti precum Madonna, Whitney Huston şi Luther Vandross. Kenny Rogers avea să se convingă şi el de talentul tânărului artist, Richard compunând la acea vreme pentru el două piese, "Crazy" şi "What About Me", ambele cu succes în clasamentele de specialitate.

Albume vândute în 30 de milioane de exemplare


Primul album semnat de Richard Marx a fost lansat în iunie 1987, purtând numele artistului, care avea să devină în scurt timp noua revelaţie a muzicii internaţionale. Materialul s-a vândut în aproape 4 milioane de exemplare doar în Statele Unite ale Americii, oferind nu mai puţin de 4 single-uri de top: "Don't Mean Nothing", "Should've Known Better", "Endless Summer Nights" şi "Hold on to the Nights".

Richard Marx şi-a continuat cariera cu alte opt albume de studio şi patru albume live, vândute în peste 30 de milioane de copii în întreaga lume, şi o listă impresionantă de hituri rock şi balade precum "Right Here Waiting", "Now and Forever", "Hazard", "Satisfied" şi "Too Late To Say Goodbye".

Artistul s-a remarcat ca producător şi compozitor, colaborând cu artişti ca Sarah Brightman, Barbra Streisand, Natalie Cole, N'Sync, Michael Bolton, Ronan Keating şi Ringo Starr, fiind recompensat şi cu un premiu Grammy pentru piesa anului, în 2004 - "Dance with my Father", compusă alături de Luther Vandross

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite