Restricții de trafic în zona Pasajului Unirii

0
Publicat:

Au fost introduse restricții de trafic în zona Pasajul Unirii în vederea montării noilor sisteme suplimentare de semnalizare a înălțimii maxime admise de 3,5 metri pentru circulaţia vehiculelor prin pasaj.

Lucrări la Pasajul Unirii / Foto Arhivă / Inquam Photos
Lucrări la Pasajul Unirii / Foto Arhivă / Inquam Photos

„În vederea instalării sistemelor suplimentare de presemnalizare a înălțimii maxime admise în Pasajul Unirii, începând cu data de 08 martie a.c., ora 10.00, se vor institui restricții de circulație pe benzile adiacente axului Bd. Dimitrie Cantemir, segmentul cuprins între Bd. Mărășești și intrarea/ieșirea din pasaj”, a transmis Brigada Rutieră.

Primăria Sectorului 4 a anunțat că vor fi instalate noi porți de presemnalizare, care vor avea senzori de măsurare a înălțimii, camere video și panouri informative și noi porți de gabarit.

De asemenea, între sensurile de circulaţie va fi construit un scuar cu o lăţime de aproximativ 1 metru, ce va avea dublu rol. „Pe de-o parte, va separa fluxurile de trafic, iar pe de altă parte, va susţine fundaţiile noilor porţi de semnalizare, precum şi a celei de gabarit”, a mai precizat instituția.

Sistemele suplimentare care vor fi instalate vor avea:

  • noi porți de presemnalizare a înălțimii maxime admise, corelate cu senzori electronici de măsurare a înălțimii, camere video și cu panouri informative de tip LED;
  • noi porți de gabarit, corelate cu noua semnalistică de la sol (înființare de noi scuaruri, benzi de circulație cu sisteme rezonatoare și benzi de circulație speciale pentru scoaterea vehiculelor agabaritice din zona dedicată intrării în pasaj).

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite