Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei îl contrazice pe şeful Poliţiei Române: agentul-asasin „avea aviz psihologic pentru permis de portarmă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bucureşti, a declarat pentru Mediafax că agentul Gheorghe Vlădan, cel care, luni, a împuşcat opt oameni în coaforul Perla, avea toate actele necesare pentru obţinerea permisului de portarmă.

Declaraţia Dianei Sarca o contrazice pe cea a şefului Poliţiei Române, Liviu Popa, care a spus astăzi, într-o conferinţă de presă, că asasinul nu avea la dosar două acte foarte importante: cazierul juridic şi avizul psihologic. Sarca a mai spus că documentaţia în vederea obţinerii de către Vlădan a permisului de port-armă a fost semnată de Nicolae Marinescu, care atunci era locţiitorul şefului Poliţiei Capitalei din acea perioadă, Lucian Guran.

CUTREMUR ÎN POLIŢIE A treia propunere a ministrului Berca pentru şefia Poliţiei Capitalei este Lucian Guran, schimbat în 2011 din aceeaşi funcţie

De partea cealaltă, Liviu Popa a precizat: Am stabilit că dosarul de autorizare a fost incomplet. Permisul de armă a fost obţinut în mod cel puţin ... uşor. Lipseai cazierul şi avizul psihologic. Vom sesiza Parchetul competent. Neglijenţă în serviciu pentru ofiţerii responsabili de autorizare deţinătorului. Împotriva criminalului au fost depuse 14 plângeri, 11 soluţionate, 3 în curs de soluţionare. Printre aceste plângeri , una singură este depusă de fosta soţie. Restul, de vecini sau cunoştinţe. Cu privire la soluţia acestor dosare nu putem face aprecieri“. Citeşte AICI toată declaraţia lui Liviu Popa!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea dintre fiu şi tatăl-criminal!

Poliţistul criminal Gheorghe Vlădan a ieşit acoperit pe cap de la audieri

Surse din Ministerul de Interne susţin că la dosarul depus în 2010 de Gheorghe Vlădan pentru obţinerea permisului de portarmă există, însă, un aviz psihologic eliberat de unul dintre specialiştii POliclinicii MAI, unde agentul criminal a fost angajat în ultimul an. Mai mult, potrivit vechii legi a armelor, valabilă în 2010, poliţiştii în activitate nu sunt obligaţi să depună cazierul judiciar atunci când solicită permisul de portarmă.  

Poliţistul criminal către soţia sa, înainte să o execute: "Am ceva pentru tine, vino să vezi ce am în buzunar."

Raport vechi, ministru nou

Ceea ce nu a precizat astăzi Liviu Popa este că demiterea lui Viorel Vasile, cel care a fost azi-dimineaţă demis din funcţia de şef al Poliţiei Capitale, şi cercetarea disciplinară a altor zece ofiţeri din cadrul aceleiaşi instituţii nu au legătură directă cu asasinatul din coaforul Perla ci cu rezultatele unui control intern ordonat de Popa în decembrie anul trecut.

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul-asasin şi soţia lui, Florina, din vremea în care trăiau o adevărată poveste de dragoste!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu



Ministrul Berca voia să pună şef interimar la Poliţia Capitalei un comisar „de bani gata“, dar s-a hotărât pentru unul mai sărac-Lucian Guran. Vezi averea celor doi!

Popa a declarat astăzi că a mers cu acel raport la fostul ministru de Interne, Traian Igaş, care nu a luat însă niciun fel de măsuri asupra şefilor Poliţiei Capitale. În mare, acel raport viza probleme în sistemul de achiziţii al Poliţiei Capitalei.

Tot astăzi, Popa a mers cu acelaşi vechi raport la actualul ministru de Interne, Gabriel Berca, care a decis demiterea şefului Poliţiei Capitalei şi cercetarea disciplinară a zece dintre subordonaţii acestuia, inclusiv a adjunctului şefului Serviciului Logistică.

Povestea unui masacru uşor de anticipat

Tot scandalul din Poliţie a început luni, 5 martie, când Gheorghe Vlădan, angajat ca ambulanţier la Policlinica MAI, a împuşcat opt oameni în salonul Perla din Centrul Bucureştiului. Vlădan s-a răzbunat în acest fel pe soţia sa, Florina, una dintre victimele sale, pentru că aceasta a depus actele de divorţ şi şi-ar fi găsit un iubit. Femeia a murit la câteva minzte după tragedie. Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

Citeşte AICI ce funcţie a avut fiul asasinului în TNL şi detalii despre cariera sa sportivă!

În acelaşi măcel a fost ucisă şi Mariana Berdre, colegă de serviciu cu Florina Vlădean, în care asasinul a descărcat trei gloanţe. Alte şase persoane sunt internate la spitalele Elias şi Floreasca din Capitală, după ce au fost împuşcate în mâini, picioare sau abdomen. Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.

Scandalul s-a mutat imediat în curtea Poliţiei, mai exact în cea a Secţiei 14, unde agenţii sunt cercetaţi disciplinar pentru că nu şi-ar fi făcut treaba bine în urma unei plângeri din 1 martie a Florinei Vlădan. Femeia sesizase atunci că soţul ei o ameninţă cu moartea şi că este înarmat. Citeşte AICI cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!


image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 53 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite