Proiectul propus de Gabriela Firea pentru reducerea datoriei faţă de familia Constanda, respins a cincea oară de Consiliul General

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Proiectul propus de Gabriela Firea pentru reducerea datoriei de 115 milioane de euro faţă de familia Constanda a fost respins, joi, de către consilierii generali, pentru a cincea oară.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins, joi, proiectul propus de Gabriela Firea pentru reducerea datoriei pe care Primăria Capitalei o are faţă de Costică Constanda, respectiv darea în plată a unei suprafeţe de 15.000 de metri pătraţi în Cartierul Francez.

Este a cincea oară când proiectul nu întruneşte cele două treimi dintre voturile necesare.

Consilierii opoziţiei au cerut, din nou, ca Primăria să le pună a dispoziţie întreaga corespondenţă purtată cu reprezentanţii familiei Constanda, pentru a putea stabili cine a iniţiat demersurile şi care sunt toate datele problemei.

Proiectul va intra şi pe ordinea de zi a şedinţei viitoare.

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, că a fost informată, prin adresa nr. 45847/07.08.2020 a Trezoreriei Municipiului Bucureşti, despre depunerea dosarului de executare nr. 202/EP/2018. ”În acest moment, conturile Primăriei Capitalei sunt blocate”, a afirmat Gabriela Firea.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite