Primarul Nicuşor Dan: În cursul lunii august vom ieşi în sistemul de achiziţii publice cu toate liniile de tramvai care mai sunt de modernizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Nicuşor Dan a anunţat că va începe modernizarea liniilor de tramvai care nu au fost reabilitate
Primarul Nicuşor Dan a anunţat că va începe modernizarea liniilor de tramvai care nu au fost reabilitate

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat vineri, în deschiderea şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că în cursul lunii august vor ieşi în sistemul de achiziţii publice cu toate liniile de tramvai care mai sunt de modernizat.

Primarul Capitalei a afirmat că pe ordinea de zi se află indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea liniilor de tramvai. 

„Cu totul, sunt 16 tronsoane, totalizând cei 52 de km care mai sunt de modernizat din reţeaua de tramvai existentă a Municipiului Bucureşti”, a spus Nicuşor Dan. 

El a precizat că în proiectul de rectificare este şi modificarea listei de investiţii, astfel încât zilele următoare să poată declanşa licitaţia pentru toate aceste tronsoane, începând cu liniile 40,55 şi 5 şi continuând cu celelalte. 

„În cursul lunii august vom ieşi în sistemul de achiziţii publice cu toate liniile de tramvai care mai sunt de modernizat”, a spus primarul. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Mircea Geoană: Se duce o confruntare între între libertate şi dictatură. Nu mai suntem la periferia Europei, ci suntem în centrul de care depine destinul ei

Un cetăţean român a fost condamnat la 11 ani şi opt luni de închisoare, în Marea Britanie, pentru exploatarea sexuală a două tinere

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite