Primăria Capitalei începe ultimul tratament împotriva țânțarilor din acest sezon

0
Publicat:

Vineri începe cel de-al 14-lea și ultimul tratament împotriva ţânţarilor din acest sezon, realizat prin Compania Municipală Eco Igienizare, anunță Primăria Capitalei. 

Primăria Capitalei începe ultimul tratament împotriva țânțarilor
Primăria Capitalei începe ultimul tratament împotriva țânțarilor

  Echipele din subordinea Companiei Municipale Eco Igienizare vor interveni în toate sectoarele Bucureştiului, de la ora 22,00 până la ora 5,00, cu 12 utilaje de mare capacitate, dar şi cu autoutilitarele dotate cu atomizoare portabile şi termonebulizatoare, în zonele cu acces îngrădit şi cu vegetaţie deasă, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB). 

Se va acţiona atât pe spaţii deschise din domeniul public şi privat - terenuri ale instituţiilor publice, spaţii verzi, parcuri, cimitire, maluri de lac, pieţe, târguri, oboare, bâlciuri, cât şi pe spaţii deschise ale persoanelor fizice şi juridice - pe aliniamentele stradale adiacente, transmite comunicatul Primăriei Capitalei, citat de Agerpres.

Locuitorii orașului București pot semnala locurile în care este nevoie de un tratament împotriva țânțarilor la numărul de telefon 0752.041.898, precum şi la adresa de mail sesizări@cmeib.ro.

În acest an, prin Programul Unitar de Acţiune pentru Deratizare, Dezinsecţie şi Dezinfecţie, au fost efectuate14 tratamente.   

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite