Fata de 12 ani din Bragadiru, care a fost dată dispărută, a fost găsită. Ce le-a spus polițiștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata de 12 ani din Bragadiru, care a fost dată dispărută, a fost găsită de polițiști și se pare că nu ar fi fost „victima vreunei infracțiuni”. Speriată că nu a mai ajuns acasă de la școală, mama a alertat autoritățile.

Fata este căutată de polițiști FOTO: IPJ
Fata este căutată de polițiști FOTO: IPJ

UPDATE: 12.30 Fata a fost depistată de polițiștii orașului Bragadiru, în localitate. Din primele discuții purtate cu aceasta a reieșit că nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării. Polițiștii continuă însă verificările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care minora a părăsit domiciliul.

O fată de 12 ani din Bragadiru este căutată de către poliţişti, după ce a plecat, marţi, 18 iunie 2024, de la şcoală, însă nu a mai ajuns acasă. Speriată, mama a alertat Poliția.

Sesizarea a fost formulată la marți, 18 iunie, în jurul orei 21:12, de către mama minorei, care a a anunțat că „în jurul orei 18:03, fiica acesteia, în vârstă de 12 ani, a plecat de la şcoală, către casă, fară a ajunge la domiciliu”.

Denisa Elena Larion, fata dată dispărută, este elevă la Școala Gimnazială nr. 279 ”Sfinții Mihail și Gavril” din București și locuiește pe strada Alunului din Bragadiru.

Potrivit ziardebragadiru.ro, fata a mers cu un grup de prieteni în parcul mare din Bragadiru. Nu i-a răspuns mamei la repetate apeluri și mesaje. Ultima dată fata a fost văzută într-o mașină Volvo XC40 cu număr de București, condusă de o femeie

„Aflând cu cine a umblat în ziua respectivă, am reușit să dau de unul dintre băieții din grupul de prieteni, pe care l-am luat ca și martor. Am înțeles că pe Smârdan a rămas împreună cu băiatul doamnei cu mașina, un tânăr de 13-14 ani pe care îl știu, l-am mai văzut de câteva ori. Eu cred cu putere că el știe unde este Denisa”, a spus mama fetei pentru publicația citată. 

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov caută o minoră în vârstă de 12 ani, din oraşul Bragadiru, care la data de 18 iunie a.c., a plecat de la o şcoală din mun. Bucureşti către casă şi nu a mai ajuns”, a anunțat IPJ Ilfov.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,60 m, aproximativ  50 kg, ten alb, păr şaten, ochii albaştriii, fără semene particulare. 

Potrivit familiei, în momentul plecării fata era îmbrăcată cu un tricou verde cu imprimeu alb, pantaloni negri cu imprimeu gri, încălţată cu adidaşi albi cu imprimeu mov şi avea un ghiozdan gri cu imprimeu roz.

„Persoanele care deţin date ori informaţii, sau care pot da relaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliţie”, a mai transmis Poliția Ilfov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite