Pisica rebelă care a fugit de stăpână şi i-a înnebunit pe angajaţii Metrorex: „A intrat în tunel şi n-a mai ieşit zece zile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO David Muntean
FOTO David Muntean

După ce metroul se închide pentru călători, în subteran începe o adevărată desfăşurare de forţe şi printre lucrurile serioase care se petrec în tuneluri au loc şi fel de fel de întâmplări amuzante.

În urmă cu câteva luni, un incident amuzant le-a dat de furcă Salvatorilor Metrorex şi nopţi la rând i-a pus pe jar, spre disperarea şi uneori amuzamentul lor. 

„La staţia de metrou Griviţa o doamnă şi-a pierdut pisica în subteran. A intrat pisica acolo, în tunel, şi n-a mai ieşit vreo zece zile, timp în care au căutat-o Salvatorii Metrorex“, explică Gelu Veleşteanu, coordonatorul Dispeceratului Central.

metrou subteran

Pentru că nu puteau să găsească pisica în subteran, angajaţii Metrorex au recurs la tot felul de metode care mai de care mai ingenioase. Iniţial, au căutat-o prin subteran încercând s-o strige şi s-o facă să iasă, dar când şi-au dat seama că n-au nicio şansă de a reuşi au început să o ademenească apelând la stăpâna ei.

metrou subteran

Pentru că nici această metodă n-a dat rezultate, Salvatorii Metrorex au început să ademenească pisicuţa cu mâncare. Abia după vreo zece nopţi de căutări prin subteran au reuşit să scoată animalul şi să-l înapoieze stăpânei sale. Pisica a cedat în cele din urmă tentaţiei de a se înfrupta din mâncarea pe care căutătorii i-au lăsat-o.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite