Piesă de teatru jucată pro-bono pentru mamele defavorizate cu ocazia Zilei de 8 Martie

0
0

Comisia de Cultură din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti iniţiază proiectul „Noi nu uităm mamele...uitate!“, un proiect cultural dedicat mamelor din Bucureşti defavorizate. Bucureştenii sunt invitaţi la o piesă de teatru cu scop caritabil ce are loc joi.

Piesa „Mă mut la mama!“ în regia lui Gelu Colceag va fi pusă în scenă joi, 6 martie, la Teatrul de  Comedie, de la ora 19:00.

Astfel, membrii Comisiei de Cultură din cadrul CGMB ]i invită pe bucureşteni să li se ălature în încercarea de a ajunge la cât mai multe mame aflate în această tristă ipostază a “uitării”. Pana în acest moment, cu sprijinul Direcţiei de Protecţie Socială au fost identificate 111 astfel de femei.

Actorii Adriana Trandafir, Gabriel Fătu şi Andreas Petrescu vor juca pro-bono într-o sală pusă gratuit la dispoziţie de către Teatrul de Comedie. Cu banii obţinuţi din vânzarea biletelor se vor face mici achizitii: mărţişoare,dulciuri, cărţi, medicamente, haine şi se vor transforma în bucurii chiar pe 8 martie. Preţul biletului este 50 lei.

Mă mult la mama!

Potrivit organizatorilor, piesa „M[ mut la mama!” este o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită... Sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situaţie, fiecare încercând să îşi marcheze teritoriul. De fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva....


 

București


Ultimele știri
Cele mai citite