Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre FC Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş din cadrul Ligii I, ediţia 2011-2012, care va avea loc astăzi, pe Arena Naţională începând cu ora 20.20.

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad mediu de risc. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.20 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Clubul organizator a pus în vânzare un număr de 19.156 de bilete.

Accesul în incinta parcului sportiv se va face pietonal, doar pe baza biletului de acces şi numai prin Bd. Basarabia, str. Maior Coravu şi Bd. Pierre de Coubertin, conform schemei expuse pe verso biletului, precum şi auto, pe aceleaşi căi şi numai pentru posesorii de bilete de acces însoţite de taloane de acces auto, acestea din urmă afişate vizibil pe parbrizul maşinii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite