Percheziţii de amploare la Piaţa Obor şi târgul Valea Cascadelor din Bucureşti. Poliţiştii caută contrabandişti şi evazionişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii verifică modul de păstrare şi comercializare a produselor alimentare, în Piaţa Obor din sectorul 2, iar în sectorul 6 fac percheziţii la târgul Valea Cascadelor, informează Poliţia Capitalei.

Poliţiştii din cadrul Sectorului 2 Poliţie - Serviciul de Investigare a Fraudelor şi ai Secţiei 8 Poliţie, care fac verificări în Piaţa Obor din sectorul 2, acţionând pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări şi verifică existenţa şi legalitatea documentelor de provenienţă şi de vânzare a bunurilor.

De asemenea, verifică şi modul de păstrare, comercializare și calitatea produselor agroalimentare și din carne vândute în această piaţă, precum și exactitatea instrumentelor de măsurat folosite la cântărirea produselor.

Acţiunea este sprijinită de specialişti ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi ai Institutului de Metrologie.

De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Sector 6 Poliţie fac sâmbătă dimineaţă, percheziţii la târgul Valea Cascadelor şi la domiciliul unei persoane suspecte de piratarea a numeroase CD-uri şi DVD-uri.

Poliţiştii au date că bărbatul ar fi copiat şi multiplicat, pe suport magnetic, filme şi muzică, nerespectând legislaţia privitoare la drepturile de autor şi drepturile conexe, iar prin comercializarea lor, a săvârşit şi infracţiunea de evaziune fiscală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite