Oprescu vrea să cumpere o autospecială pentru intervenţii la incendii în valoare de 1,8 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu vrea să cumpere o autospecială pentru intervenţii la incendii FOTO Marian Iliescu
Sorin Oprescu vrea să cumpere o autospecială pentru intervenţii la incendii FOTO Marian Iliescu

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) vrea să cumpere, prin licitaţie, o autospecială cu grad ridicat de manevrabilitate şi dimensiuni reduse pentru intervenţii la incendii. Contractul are o valoare estimată la 1,8 milioane de lei, circa 410.000 euro, inclusive TVA.

„Autospeciala este destinată intervenţiei la stingerea incendiilor în mediu urban cu străzi înguste ce nu permit accesul autovehiculelor cu dimensiuni de gabarit mari, în zonele afectate de fenomene meteo periculoase sau calamităţi, punându-se accentul pe deplasarea rapidă, realizarea în scurt timp a dispozitivului de intervenţie şi utilizarea apei cu randament de stingere ridicat în spaţii închise, la misiuni de descarcerare şi pentru acordarea primului ajutor calificat", se arată în caietul de sarcini, potrivit Mediafax.

Contractul este estimat la 1,46 milioane lei, fără TVA, şi are o durată de 200 de zile de la data atribuirii. Achiziţia va fi finanţată integral din bugetul Primăriei Generale.

Furnizorul autospecialei va fi selectat printr-o licitaţie deschisă, ofertele putând fi depuse până la 14 ianuarie.

Pe aceeaşi temă:

Bucureştenii, din nou în pericol să rămână fără apă caldă şi căldură. Ultimul avertisment al sindicaliştilor: „Într-o lună pică RADET-ul“

Harta clădirilor cu risc seismic din Capitală. Care este cea mai sigură zonă din Bucureşti, în caz de cutremur

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite