O femeie a murit după ce a fost bătută pe stradă de un bărbat, în Sectorul 6

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 76 ani a murit, vineri, după ce ar fi fost agresată de un bărbat pe o stradă din Sectorul 6.

politia nu treceti jpeg

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6 o femeie ar fi agresată fizic, scrie Agerpres.

"La adresă s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei, care au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în interiorul unui imobil fiind găsită o femeie, în stare de inconştientă. Poliţiştii au acordat primul ajutor şi au solicitat de îndată un echipaj cu personal medical. De asemenea, imediat după săvârşirea faptei, poliţiştii Secţiei 20 au depistat, în proximitatea locului în care s-a produs evenimentul, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care încerca să părăsească zona, acesta fiind imobilizat", se precizează în comunicat.

Echipajul medical ajuns la faţa locului, ulterior aplicării procedurilor de resuscitare, a declarat decesul persoanei vătămate, în vârstă de 76 de ani, menţionează Poliţia Capitalei.

La scurt timp, poliţiştii Secţiei 20 au prins, în proximitatea locului în care s-a produs evenimentul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care încerca să părăsească zona, acesta fiind imobilizat.

În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - DGPMB.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite