Muzică de jazz şi târg hand-made, la Muzeul Satului de Sfântul Valentin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzeul Satului a pregătit pentru ziua de Sfântul Valentin un program care include jazz, muzică aromână, dansurile Europei şi concursuri cu premii şi carte, dar şi un târg „hand-made”.

„Tradiţionalul Valentin” va fi sărbătorit la Muzeul Satului cu două zile înainte, pe 12 februarie. Ziua va începe la ora 9.00, cu deschiderea Târgului „hand-made”. La acesta, vizitatorii vor putea găsi miere, turtă dulce, ceaiuri şi vinuri dulci, prăjituri tradiţionale, mărţişoare vesele şi produse cosmetice.

Spectacolele vor începe la ora 12.00, în program figurând ritmuri aromâne cu Ianula Gheorghe, Europa dansează cu Tarantella, Dueto – clarinet şi vioară – Adrian Drăgoescu şi Andrei Teodoru, muzică de jazz cu Grupul Swing en Vogue şi Fiesta Band. De asemenea, programul mai include o prezentare de modă şi ateliere de împletiti cu andrele, design vestimentar, bijuterii, felicitări şi mărţişoare.

Organizatorii au pregătit şi un concurs de declaraţii de dragoste, la care vor fi acordate premii din oră în oră constând în cărţi, vin, vouchere pentru o „cină romantică” la un restaurant, accesorii vestimentare şi produse cosmetice.

Toţi cei ce poarte numele Valentin, Valentina şi cei care sunt născuţi pe data de 12 februarie vor avea acces gratuit, pe baza buletinului.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite