Mariana Moculescu a fost bătută de iubitul ei pentru că nu a vrut să facă sex! Femeia a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a artistului Horia Moculescu, Mariana Moculescu, susţine că a fost bătută de iubitul ei actual, pentru că nu a vrut să facă sex, iar duminică seara s-a prezentat la spital pentru a cere îngrijiri medicale.

Femeia afirmă că ar fi fost agresată de iubitul ei, Marin Cristian, duminică la prânz, pentru că a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el, scrie rtv.net.

„Am venit la spital pentru că am fost agresată de Marin Cristian, la orele prânzului. Am mers la institutul medico-legal, chiar cu câteva minute înainte de închidere, şi medical a constatat agresiunea fizică care a avut loc astăzi“, a povestit Mariana Moculescu. 

De asemenea, fosta soţie a lui Horia Moculescu nu este la prima plângere pe care o depune împotriva partenerului său.

„S-a mai întâmplat, a mai avut dosar penal cu certificate medico-legal în care s-a dat neînceperea urmăririi penale. Probabil că nu am avut martori. De data asta am şi martori. Plângere voi face în această seară la Poliţia Capitalei. Voi schimba yala apartamentului“, a mai spus femeia.

Mariana Moculescu s-a prezentat la spital, duminică seara, însoţită de un prieten, căruia i-a povestit întamplarea nefericită prin care a trecut, potrivit rtv.net.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite