MÂINE Începe Cupa Liceelor la StreetDance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Princess Club din Bucureşti găzduieşte mâine, de la ora 14.00, prima etapă de calificare a campionatului naţional de dans urban pentru liceeni.

Cupa Liceelor la StreetDance este un eveniment naţional care se află la cea de-a cincea ediţie şi este marcat de o serie de premiere.

În acest an concurenţii vor susţine patru probe, nu doar una ca anul trecut. De asemenea a fost introdusă o nouă categorie, „CLSD Kids“, în care se pot întrece copii cu vârsta de până la 14 ani.

Anul acesta mai multe judeţe au acceptat provocarea de a participa la această competiţie: Iaşi, Bistriţa-Năsăud, Galaţi, Braşov şi Constanţa, câştigătorii având şansa de a-şi reprezenta judeţul în Marea Finală Naţională.

În Bucureşti, bătălia pentru locul 1 se dă între echipele de dansatori din 19 licee, printre care s enumără şi Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu“, C.N. „Spiru Haret“ şi Colegiul Naţional „Mihai Viteazu”.

Vedete care vor cânta la campionat

Amatorii de cultură urbană vor avea ocazia de a vedea pe scena acestui eveniment trupe de dans consacrate, cum ar fi: Jackpot, EFEKT, RO-ALL STAR, DLT, Supersonic, The Bombons, The Black Panthers şi UP-GRADE.

Juriul va fi alcătuit din coregrafi şi dansatori cu experienţă în domeniu, concurenţii primind puncte pentru reprezentaţia lor în funcţie de următoarele aspecte: stil, sincronizare, muzicalitate, creativitate, originalitate, aşezare pe scenă, atitudine, elemente de dificultate, temă şi implicarea membrilor echipei.
Câştigătorii acestei competiţii vor primii premii în bani ce variază între 150 euro, Locul III la Bucureşti, şi 900 euro, Locul I Naţional. Acestora li se vor adăuga premii în produse ce depăşesc suma de 10.000 euro.

Anul trecut toate cele trei poziţii ale podiumului Finalei Naţionale a Cupei Liceelor la Streetdance au fost ocupate de reprezentanţii judeţului Constanţa, iar în Capitală Locul I a fost câştigat de Liceul Teoretic „Dante Alighieri“.

Celelalte etape ale competiţiei vor avea loc pe 26 februarie, 5 şi 12 martie tot în Princess Club din Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite