Locurile de joacă din Grădina Cișmigiu vor fi modernizate. Ce valoare are investiția

0
Publicat:

Locurile de joacă din Grădina Cișmigiu vor fi modernizate, valoarea investiției ajungând la 3,45 milioade de lei, a anunțat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. 

Foto: Facebook / Nicușor Dan
Foto: Facebook / Nicușor Dan

Acesta a transmis că locurile de joacă actuale vor fi înlocuite într-o lună și jumătate.

„Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) a semnat cu City Global Construction SRL contractul pentru modernizarea celor 4 locuri de joacă din parc. Este vorba despre achiziția de echipamente noi, moderne, realizate din materiale de ultimă generație, cu un mare grad de finisare și care conferă o siguranță sporită în exploatare”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

De asemenea, primarul general al Capitalei a menționat că recent au fost finalizate reparațiile la reparaţiile la cele 4 locuri de joacă din Parcul Circului de Stat şi până la finalul acestei luni vor fi terminate și lucrările de reparaţii în alte 2 locuri de joacă din Parcurile Bordei şi Tineretului.

„Pentru alte 18 locuri de joacă aflate în administrarea ALPAB, vom lansa în perioada imediat următoare procedura de achiziție pentru reabilitarea, modernizarea și/ sau înlocuirea echipamentelor din locurile de joacă”, a mai scris Nicușor Dan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite