Încep reducerile în AFI. Bucureştenii îşi pot cumpără îmbrăcăminte şi încălţăminte la preţuri reduse cu 70%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Începe perioada de reduceri în AFI Palace Cotroceni FOTO Arhivă
Începe perioada de reduceri în AFI Palace Cotroceni FOTO Arhivă

Reprezentanţii centrului commercial AFI Palace Cotroceni anunţă începerea campaniei de reduceri „Mega Lichidare de stoc” şi îşi aşteaptă clienţii cu cele mai atractive oferte din prima luna a anului.

Campania se va desfăşura între 20 – 22 ianuarie, perioadă în care vizitatorii centrului comercial se pot bucura de reduceri de până la 70%.

„Mega lichidare de stoc” este una dintre campaniie care se desfăşoară an de an în AFI Palace Cotroceni, oferind numeroase opţiuni şi avantaje în materie de shopping şi având un număr mare de magazine partenere implicate.

Printre articolele care vor avea discounturi substanţiale se vor număra articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte, accesoriile, dar şi multe alte produse surpriză. Pentru a identifica mai uşor ofertele disponibile, magazinele vor folosi un semn special prin care vor afişa valoarea reducerilor.

Brandurile implicate în „Mega Lichidare de stoc”

Iubitorii de modă îşi pot alege în cele trei zile de reduceri ţinutele ideale din magazinele care au devenit deja un etalon în materie de fashion. Printre acestea se află: Accesorize, Adina Buzatu, ALDO, Auchan, Bata, Braiconf, C&A, Call it Spring, Cărtureşti, CLARKS, CROPP TOWN, Depot 96, Desigual, Dormeo Home, Fabi, HOUSE OF ART, Humanic, Il Passo, Karen Millen, Kenvelo, La Femme, Lee Cooper, Nissa, Okaidi, OPTIPLAZA, OTTER, Pada Murre, PEPPER, PLUSOPTIC, POLICE Shop, Quick Mobile, Reserved, Salamander, Samsonite, Sephora, Staccato, Takko Fashion, TIMEOUT şi altele.

Pe aceeaşi temă:

Încep reducerile de iarnă în Capitală. Bucureştenii pot cumpăra îmbrăcăminte şi încălţăminte de firmă la preţ redus

Barilul de ţiţei Brent a coborât sub 49 de dolari, pentru prima dată în ultimii şase ani. Care sunt efectele pe plan mondial

Reducerile pe care nu le poţi ignora. Tablete, telefoane şi televizoare la preţuri speciale

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite