În Bucureşti începe spectacolul florilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou târg dedicate pasionaţilor de floricultură va avea loc începând de mâine şi până duminică la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară şi în zona central a parcului Hersătrău.

Florshow România va avea două zone distincte: una dedicată profesioniştilor din domeniu, iar cealaltă, pentru publicul larg. Prima secţiune va fi găzduită de sala de sport din campusul universităţii, iar cea de-a doua va fi amenajată în aer liber în complexul instituţiei de învăţământ superior. În zona amenajată în aer liber vor fi amplasate 150 de standuri, care vor expune şi vor vinde publicului larg toată gama de produse ce ține de universul plantelor ornamentale, inclusiv accesorii.

Totodată, pasionații de floricultură și de agricultură vor putea veni aici în contact cu idei și propuneri pentru cultivarea plantelor (bulbi, semințe, pomi fructiferi, utilaje și accesorii). Vizitatorii se vor putea delecta şi cu cu produse de artizanat şi agro-alimentare tradiționale românești.

Programul manifestării include și o serie de evenimente colaterale: simpozioane tematice, un curs de formare pentru studenții și profesioniștii din sector, un seminar tehnic ținut în cadrul Universității de Științe Agronomice. De asemenea, în Parcul Herăstrău va avea loc sâmbătă şi o acţiune de sensibilizare adresată elevilor din școli.

Un autobuz-navetă va asigura transportul gratuit al vizitatorilor din centrul orașului spre zona unde are loc Florshow, iar între Parcul Herăstrău și campusul Universității de Științe Agronomice legătura va fi asigurată de un microbuz.

Târgul va fi deschis marelui public zilnic între orele 10 şi 18. Accesul pentru toți vizitatorii va fi liber.

Manifestarea este organizată de Green Box SRL, societate italiană specializată în organizarea de evenimente și expoziții din sectorul floriculturii în întreaga Europă, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și Administrația Lacurilor, Parcurilor și Agrementului a Municipiului București.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite