Grav accident pe Centura Capitalei. Un şofer a murit după ce maşina sa a fost spulberată la impactul cu o autocisternă. Traficul este blocat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Capură video Digi 24
Foto Capură video Digi 24

Un bărbat a murit în această dimineaţă în urma unui grav accident de circulaţie pe Centura Capitalei, la kilometrul 43, în Jilava. Maşina victimei a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o autocisternă.

Imaginile transmise de Digi24 de la faţa locului arată că autoturismul a fost distrus în întregime, partea frontală fiind extrem de afectată de impact. Motorul maşinii a fost aruncat la mai mulţi metri.

"În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat, în vârstă de 35 de ani. A fost anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care s-a  deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă", anunţă Poliţia Judeţeană Ilfov.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conform sursei citate, reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier vor verifica legalitatea transportului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, fiind deviată printr-o parcare din zonă.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite