GALERIE FOTO Baschet cu „diavoli” la Ateneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sport Arena Bucharest Challenger a debutat ieri în Piaţa Festivalului George Enescu din Capitală
Sport Arena Bucharest Challenger a debutat ieri în Piaţa Festivalului George Enescu din Capitală

Sâmbătă în Piaţa Festivalului George Enescu s-a desfăşurat prima zi a celui mai mare concurs de baschet din România - Sport Arena Bucharest Challenger. Pe lângă concursul propriu-zis a avut loc şi o demonstraţie a trupei slovene de slam dunk: Dunking Devils.

Primele meciuri s-au jucat la ora 10:30, când patru echipe din Ungaria, Rusia, Serbia şi România au dat startul la Sport Arena Bucharest Challenger. Pe lângă aceste patru ţări, au mai participat echipe şi din Bosnia, Albania, Bulgaria, Austria, Ucraina, Bosnia şi Italia. Cu o zi înainte, echipele din Slovenia au anunţat că nu vor mai ajunge la Bucureşti, programul competiţiei decalându-se cu o oră.

Echipele din România au fost alcătuite din Virgil Stănescu, care a fost anunţat ieri că va semna un contract cu Asesoft Ploieşti, Silviu Lupusavei, Bogdan Popescu , Hristu Sapera şi alţi jucători din Divizia A.

Cel mai spectaculos moment al serii a fost când cei de la Dunking Devils au intrat pe terenul de baschet. Una din cele mai celebre echipe de acrobaţii din lume a încântat publicul român cu cele mai frumoase slam dunk-uri văzute până acum la un asemenea eveniment.

Tot sâmbătă au fost prezenţi şi cei de la trupa de streetdance Frequency, care au deschis concertul celor de la C.T.C.

↵ Use original player

Dunking Devils Dunk Team @ The Croatian Allstar Game

By GentsSlovenia

YouTube

← Replay

X

i

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite