FOTOGALERIE Ea este martora-cheie în cazul „Sexgate la Monnet“. O altă elevă care a fost în excursie susţine că n-a fost viol, dar s-a întrecut măsura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colega şi prietena Oanei, fata de la Liceul „Jean Monnet“ care l-a acuzat pe profesorul Dan Octavian Vişan de viol, a declarat în cadrul emisiunii „Acces Direct“ că dascălul i-ar fi făcut şi ei avansuri. Pe de altă parte, ceilalţi elevi ai liceului o blamează şi spun că nici ea nu este uşă de biserică.

Eleva în clasa a XI-a, colegă cu Oana, Sabrina, martora-cheie în cazul „Sexgate la Monnet“, nu este nici ea uşă de biserică, după cum mărturisesc ceilalţi colegi de liceu ai fetei. Mai mult decât atât, faptul că tânăra se contrazice în declaraţii a stârnit revolta liceenilor care-l susţin pe profesor. „Sabrina nu este bine văzută de profesorii din liceu pentru că minte foarte mult“, spune o elevă de la „Monnet“.



Click pe poze pentru fotogalerie

De altfel, pe profilul de Facebook al Sabrinei sunt postate câteva fotografii care ar semăna mai degrabă cu unele ale unei vedete Playboy, decât cu ale unei eleve în clasa a XI-a.



Click pe imagini pentru fotogalerie

Mai mult decât atât, o altă martoră la întreaga poveste de la Predeal, ar deţine cheia misterului. Potrivit unor surse din rândul elevilor prestigiosei şcoli, o altă colegă de clasă de-ale Oanei ar şti cu adevărat ce s-a întâmplat acolo. Potrivit aceleiaşi surse, n-ar fi fost chiar viol, dar profesorul ar fi întrecut măsura, iar despre ipoteza susţinută de avocat, cum că Oana ar fi fost drogată, colegii care au fost în excursie spun că nu este adevărată.



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie   


Citeşte şi:

Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

Martora-cheie în cazul „Sexgate la Monnet“
image
image

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite