FOTO Un turn din pizza de aproape şase metri se va construi mâine la Bucureşti. Află aici detalii despre ineditul eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pizza, unul dintre cele mai apreciate produse gastronomice din întreaga lume va deveni mâine material de construcţii pentru un turn de zeci de centimetri la Bucharest Food Festival.

Evenimentul este dedicat gurmanzilor şi va începe mâine, de la ora 12.00, în Parcul Tineretului. Turnul ce urmează să fie construit la Bucureşti va aminti de turnul din Pisa din două motive. Celebra construcţie din Italia măsoară 56 de metri, iar turnul din pizza va măsura 5, 6 metri, adică va fi de 10 ori mai mic. Un al doilea element comun este faptul că turnul din Pisa a fost ridicat în 100 de ani, iar construcţia din pizza va fi realizată în doar 100 de minute.

image

Cel care va prepara deliciosul produs va fi Claudiu Toader, unul dintre puţinii români „pizzaiolo", câştigător al numeroase competiţii de gen din Italia, dar şi vicecampion la Campionatul Mondial de Pizza Sana. Până duminică, Claudiu Toader îi va învăţa pe vizitatorii târgului să facă jonglerii cu aluatul de pizza şi să o pregătească după metodele tradiţionale, ca adevăraţii italieni. Programul festivalului este: Mâine, între orele 12.00 şi 21.00, vineri-sâmbătă, între 10.00 şi 20.00, iar duminică, între 10.00 şi 18.00.

image
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite