FOTO Paradă a Forţelor Terestre în Bucureşti: aproximativ 60 de militari au defilat în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parada forţelor militare terestre a început din faţa Cercului Militar. FOTO forter.ro
Parada forţelor militare terestre a început din faţa Cercului Militar. FOTO forter.ro

Marţi, la Cercul Militar din Capitală, a fost organizată o paradă cu ocazia Zilei Forţelor Terestre, eveniment celebrat în fiecare an în ziua de 23 aprilie, marşul militarilor începând în jurul orei 20.00.

 La paradă au participat aproximativ 60 de militari, care au defilat în jur de şase kilometri, pornind din faţa Cercului Militar Naţional, înaintând spre Opera Naţională Română, Palatul Cotroceni şi ajungând în faţa sediului Statutului Major al Forţelor Terestre. Cei 60 de oameni care au defilat prin centrul Bucureştiului fac parte din Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazul” .

În timpul paradei, o parte dintre aceştia au ţinut în mâini arme, alţii instrumente muzicale, fiind urmaţi de cei care duceau în braţe mai multe torţe. De-a lungul defilării din Bucureşti, militarii Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” au fost însoţiţi de mai mulţi locuitori ai oraşului.

Manifestările dedicate sărbătorii Forţelor Terestre s-au încheiat printr-un moment ce simbolizează retragerea învingătorilor de pe câmpul de luptă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite