Fenomenul Woodstock, recitat în Capitală: tobe în forţă, voci excepţionale şi riff-uri de chitară cu Cristi Becker

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi bucureştenii care şi-aduc aminte de protestele prin muzică şi florile împletite în şuviţe aurii, care au marcat anii 70 în America şi care au creat un fenomen internaţional, sunt aşteptaţi în ultimul weekend de primăvară la un concert de nostalgie şi voie bună pe ritm de Bob Dylan la Hard Rock Cafe.

Cristi Becker şi Recover Band vor susţine, vineri, 31 mai, la clubul Hard Rock Café din Bucureşti, un concert în spiritul original al anilor '70, la spectacolul "Flower Power Night".

Evenimentul va recompune epoca în care rezistenţa avea culori de flori şi ideologia lui Bob Dylan. Epoca părului lung, împletit cu petale, epoca libertăţii. Epoca Woodstock. Organizatorii anunţă o seară de neuitat cu invitaţi speciali, plus premiul excepţional care va fi oferit în cadrul unei tombole: o chitară Fender Strato Caster, oferită cu sprijinul Quitar Shop.

Cap de listă este chitaristul cosacrat Cristi Becker, un chitarist care şi-a confirmat tehnica şi talentul în prima formulă a legendarilor Scorpions şi s-a perfecţionat admirând arişti renumiţi ca Frank Gambale sau Yngwy Malmsteem.

Chitaristul va susţine un recital cu muzicieni de excepţie, o formulă testată într-un turneu în forţă, în plină derulare în România şi în cluburile bucureştene. Şase prieteni, Cristian Becker - chitară, Ionuţ Micu (alias John) - drums, ştefan Crăciun (Fane) - chitară, Sebastian Mitri - bass, alături de Orlando Dincă (Marinică) şi Petru Mircea (Puiu), unii dintre cei mai experimentaţi muzicienii ai României, îşi aşteaptă fanii cu cele mai valoroase piese din liga de aur a rock-ului mondial, într-o seară dedicată marilor legende.

Spectacolul va avea loc vineri seară, 31 mai 2012, de la ora 21.00, la Hard Rock Café din București. Biletele costă între 25 şi 30 de lei, şi pot fi rezervate online, pe bilete.ro sau cumpărate la intrarea în club. Pentru rezervări, sunaţi la numărul 021-206.62.61 sau pe www.hrc.ro.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite