„Eroii străzii” fac show în Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare festival internaţional de cultură urbană din sud-estul Europei, „Street Heroes”, se desfăşoară în Parcul Tineretului până duminică.24 de biciclişti acrobaţi şi 48 de echipe de sportivi care fac demonstraţii extreme fac spectacol în faţa unei audienţe de 10.000 de fani urbani.

Caniculă şi adrenalină la Festivalul “Street Heroes”

Trupele de DJ-i Chase and Status & MC Rage, Borgore, Gojira şi Dropdread, precum şi echipa de grafferi The London Police întreţin atmosfera astăzi şi mâine, în Parcul Tineretului. Alături de aceştia, patru skateri şi doi boxeri sunt prezenţi în parcul bucureştean pentru a încânta publicul cu demonstraţii extreme.

image

Astăzi, chiar de la prima oră, la intrare se făcuse coadă, iar majoritatea doritorilor de spectacole cu adrenalină erau liceeni. Aceştia au plătit 50 lei pe zi pentru a asista la concursurile de skateboarding, BMX (bike motocross extreme), street dance, street art şi grafitti. Seara, tinerii se vor delecta cu muzică electro.
Mai sunt doar abonamente de 120 de lei

Cele mai vândute tichete la „Street Heroes” au fost abonamentele de 80 de lei, care acoperă toate zilele festivalului. Ieri se mai găseau doar abonamente la preţul de 120 de lei.

image

Biletele de o zi costă de 50 de lei. Primiţi banderola albastră şi puteţi avea acces nelimitat. Tichetele pentru fiecare zi în parte şi abonamentele vor fi disponibile prin reţeaua Eventim, iar accesul la festival se va face începând cu ora 11.00.

„Merg pe bicicleta BMX de doi ani şi vreau să ajung până în finală”, a spus Mircea Alexandru, în vârstă de 18 ani, elev la Liceul de Arhitectură. „Vreau să devin arhitect pentru a proiecta skate parcuri. Cei care se ocupă de astfel de construcţii nu ştiu de ce avem nevoie pentru acest sport”, a adăugat el.

Cea mai mare pistă pentru rolleri

Cu ocazia „Street Heroes” a fost inaugurată şi cea mai mare pistă pentru role şi skateboard din Bucureşti. Pista are o suprafaţă de 2.800 metri pătraţi şi este în formă circulară.

image

Municipalitatea a investit peste 630.000 de euro pentru acest proiect denumit „Skate Park”.Platforma de role este amenajată din beton şi metal şi este construită sub nivelul terenului.




București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite