Elevii sportivi din Sectorul 2 pot primi vouchere de 250 de lei pe lună

0
Publicat:

Elevii sportivi din Sectorul 2 se pot înscrie în perioada 25 aprilie - 2 mai, în proiectul „Dăruim speranţă pentru performanţă în sport”, prin care se acordă vouchere în valoare de 250 de lei/lună.

Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Documentele pot fi depuse de elevii majori sau părinţii/reprezentanţii legali ai elevilor minori la unitatea de învățământ preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2, la care este înscris elevul.

„Pentru implementarea proiectului, pe întreaga perioadă de derulare a acestuia, alocăm de la bugetul local al Sectorului 2 suma de 2.000.000 de lei/lună, ceea ce înseamnă că vor fi 8.000 de elevi beneficiari lunar. Elevii din învăţământul preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2 vor primi voucherele pentru sport în ordinea înregistrării solicitărilor şi în limita locurilor disponibile lunar, respectiv a bugetului alocat cu această destinaţie”, se arată într-un comunicat de presă.

Condiţii pentru participare

Structurile sportive trebuie să facă dovada afilierii la Federaţia Sportivă Naţională pe ramură de sport şi să asigure desfăşurarea activităţii sportive în baze sportive proprii sau aflate în folosinţă în Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, în condiţiile legii.

Elevii majori sau părinţii/reprezentanţii legali ai elevilor minori, care vor primi voucherele pentru sport, se vor angaja în scris să folosească tichetele valorice primite numai în scopul pentru care au fost emise, în maximum 30 de zile de la primire.

Procedura de înscriere

Înscrierea pentru acordarea voucherelor pentru sport se realizează de către elevii majori sau părinţii/reprezentanţii legali ai elevilor minori, prin depunerea la unitatea de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, la care este înscris elevul, a următoarelor documente:

a) cerere pentru acordarea voucherelor pentru sport;

b) dovada că elevul s-a înscris/legitimat la una dintre structurile sportive eligibile;

c) documente care să ateste calitatea de părinte, respectiv certificatul de naştere al elevului, în cazul părinţilor naturali, sau hotărârea judecătorească de încuviinţare a adopţiei, în cazul elevului adoptat;

d) documente care să ateste calitatea de părinte/reprezentant legal, după caz: certificat de naştere, hotărâre judecătorească, etc;

e) declaraţia pe propria răspundere a elevului major sau părinţilor/reprezentantului legal al elevului minor, după caz;

f) alte documente solicitate de unitatea de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2, după caz, potrivit regulamentului intern;

g) copie după actul de identitate al elevului major.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite