Ecran imens în Parcul Herăstrău pentru bucureştenii care vor să urmărească finala de la Roland Garros în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep joacă în finala Roland Garros cu Şarapova FOTO Mariana Iancu
Simona Halep joacă în finala Roland Garros cu Şarapova FOTO Mariana Iancu

O ţară întreagă ţine astăzi pumnii strânşi pentru Simona Halep, iar reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunţat că vor amenaja un ecran gigantic în Parcul Herăstrău din Capitală pentru cei care vor să urmărească finala de la Roland Garros în aer liber.

Astăzi, de la ora 16.00, bucureştenii care vor să o urmărească pe Simona Halep în finala de la Roland Garros o pot face în aer liber, în Parcul Herăstrău din Bucureşti. Municipalitatea a amenjat un ecran imens pe care va fi transmisă finala. Evenimentul va avea loc în cadrul CinePark, cinematograful în aer liber amenajta de Primăria Capitalei prin CreArt.

Halep se luptă cu Şarapova

Jucătoarele Simona Halep şi Maria Şarapova s-au mai întâlnit până în prezent de trei ori, în 2012, la Indian Wells şi Beijing, şi anul acesta în finala turneului de la Madrid, în toate meciurile impunându-se sportiva din Rusia. Partida de astăzi, finala de la Roland Garros, începe la ora 16.00 şi va fi livetext pe adevarul.ro.

Prima întâlnire dintre cele două sportive a avut loc în turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Şarapova câştigând cu scorul de 6-3, 6-4. În acelaşi an, dar în primul tur de la Beijing, Şarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5.

Ultima confruntare dintre cele două sportive a avut loc în primăvara acestui an, când Maria Şarapova a câştigat finala turneului de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, scorul fiind 1-6, 6-2, 6-3.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite