Două femei, prinse furând lalele proaspăt plantate în sectorul 6 din Capitală

0
Publicat:

Două femei au fost surprinse de camerele de supraveghere, miercuri dimineață, în timp ce furau lalelele plantate recent în sectorul 6, în zona Orizont. Cele două riscă închisoarea pentru infracțiunea de furt calificat.

Prinse în timp ce furau lalele prospăt plantate FOTO Facebook Primăria Sectorului 6
Prinse în timp ce furau lalele prospăt plantate FOTO Facebook Primăria Sectorului 6

Conform Primăriei Sectorului 6, cele două femei, în vârstă de 47, respectiv 50 de ani, au fost surprinse de camerele de supraveghere în această dimineață, la ora 5.50, în timp ce furau lalelele cu tot cu bulb. Una locuiește în Sectorul 3 și alta în Sectorul 5.

Poliția Locală a ajuns la fața locului și le-a prins în fapt. Femeile au fost amendate, iar astăzi ADPDU Sector 6 se va constitui parte vătămată și le va face plângere la Poliție pentru furt calificat. Lalelele au fost recuperate și vor fi replantate.

Patru bărbaţi, reţinuţi pentru furt din magazine şi agenţii de pariuri din 10 judeţe

Pe 2 martie, poliţiştii ilfoveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au reţinut patru bărbaţi suspectaţi de furt din magazine şi agenţii de pariuri din zece judeţe.

"În urma activităţilor investigativ-operative, a rezultat faptul că persoanele care ar fi comis o faptă de furt, la data de 12 ianuarie, în localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, sunt membrii unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi din magazine şi agenţii de pariuri, care acţionau în zece judeţe, respectiv Ilfov, Călăraşi, Giurgiu, Dâmboviţa, Olt, Argeş, Prahova, Teleorman, Vâlcea şi Buzău", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, joi, Agerpres.

Din 12 ianuarie 2023 până în prezent, persoanele bănuite ar fi pătruns, pe timp de noapte, prin efracţie, în mai multe societăţi comerciale, de unde ar fi sustras bani, ţigarete şi băuturi.

"În noaptea de 28 februarie spre 1 martie, la ora 2,00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov i-au depistat, în flagrant delict, în localitatea Jilava, judeţul Ilfov, pe cei patru bărbaţi, după ce aceştia ar fi pătruns prin efracţie în trei societăţi comerciale din judeţul Giurgiu, de unde ar fi sustras mai multe baxuri cu ţigarete (aproximativ 1.100 de pachete), băuturi alcoolice, precum şi bani din casele de marcat", arată sursa citată.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite