Băiat de 17 ani, prins de 22 ori la furat, din același magazin. Lua banii din casa de marcat. Ce au încercat să facă părinții VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr de 17 ani din Vaslui s-a „abonat” la casa de marcat unui magazin din oraș ori de câte ori avea nevoie de bani. Furturile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere, iar proprietarul l-a dat pe mâna Poliției.

Momentul în care adolescentul sustrage o sumă de bani din casa de marcat FOTO captură video
Momentul în care adolescentul sustrage o sumă de bani din casa de marcat FOTO captură video

Un adolescent de 17 ani a testat vigilența personalului dintr-un magazin din Vaslui. El a sustras o sumă de bani din casa de marcat și pentru că a văzut că a scăpat foarte ușor, s-a întors de zeci de ori ca să fure diverse sume de bani.

Tupeul tânărului este maxim. Pe una dintre înregistrări se vede cum acesta fură bani din casa de marcat, dar este nemulțumit de suma sustrasă, așa că revine după câteva secunde și mai fură o sumă de bani.

Patronul magazinului a observat că lipsește o sumă importantă de bani și a urmărit imaginile surprinse de camera de supraveghere, iar spre surprinderea lui a constatat că un tânăr a furat astfel bani de nu mai puțin de 22 de ori profitând de lipsa de atenție a personalului.

Părinții adolescentului au încercat să ajungă la o înțelegere cu patronul magazinului ca să-l scape de închisoare, dar nu au reușit pentru că la mijloc este o sumă mare de bani.

„Am rămas surprins să aflu că tânărul acela a băgat mâna în încasările magazinului de 22 de ori. De fiecare dată a luat câteva sute de lei, așa că suma la care s-a ajuns nu este una chiar de neglijat. M-au contactat părinții tânărului și mi-au oferit o sumă de bani, mult mai mică în comparație cu paguba suferită, în speranța că îmi voi retrage plângerea. Deocamdată, nu cred că voi face lucrul acesta”, a declarat proprietarul magazinului pentru Vremea Nouă.

Polițiștii au deschis deja o anchetată penală în acest caz și urmează să dispună măsurile legale.

„La data de 28 februarie 2023, Poliția municipiului Vaslui a fost sesizată, prin plângere, de către reprezentantul unui agent economic din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că, în perioada ianuarie-februarie 2023, un tânăr ar fi sustras, în mod repetat, diverse sume de bani, din sertarul casei de marcat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind efectuate cercetări, pentru administrarea probatoriului, recuperarea prejudiciului cauzat și dispunerea măsurilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite