Dosare penale pentru șmecherii care au parcat pe liniile de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbați sunt cercetați penal, după ce și-au parcat mașinile pe liniile de tramvai din Capitală și au blocat circulația mijloacelor de transport în comun până la 45 de minute.

Călătorii bucureșteni au fost nevoiți să aștepte trei sferturi de oră în tramvai, din cauza unor cetățeni care și-au lăsat autoturismele chiar pe liniile mijloacelor de transport în comun.

Ieri, 18 februarie, în jurul orei 11.30, polițiștii au observat un autoturism marca Jaguar S-Type parcat pe linia de tramvai de pe strada Viitorului din sectorul 2. Mașina staționată a blocat, timp de 35 de minute, între 15.45 și 16.20, calea de rulare a mijloacelor de transport în comun.

În urma verificărilor, agenții au aflat că autovehiculul era condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din București. Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic, prin blocarea cu intenţie a drumului public, dosar ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

De asemenea, azi dimineață, în jurul orei 03.30, agenții au depistat un alt autorurism parcat pe linia de tramvai. Autovehicului marca Mitsubishi L200 se afla pe strada Iunie din sectorul 4. Șoferul era un tânăr de 23 de ani, din județul Teleorman, care și-a lăsat mașina pe calea de rulare timp de 45 de minute, de la 03.30 și 4.15, blocând circulația tramvaielor.

Și lui i s-a întocmit dosar de cercetare penală, fiind acuzat de aceeași infracțiune ca bărbatul de 43 de ani.

Reprezentanții RATB susțin că, în fiecare zi, în medie, mijloacele de transpost în comun din Capitală stau blocate în trafic câte zece ore din cauza șoferilor care își parchează mașinile neregulamentar pe linia de tramvai sau sub rețeaua de contact a troleibuzelor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite