Doi tineri au ajuns la spital după ce peste ei s-a prăbușit o creangă în Parcul Bazilescu din Sectorul 1

0
Publicat:

Doi tineri au ajuns la spital după ce peste ei a căzut o creangă uriașă în Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei. Incidentul a fost anunțat la 112, iar victimele au fost extrase de salvatorii ISU. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

La data de 25 mai 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 5 a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu partenera sa, pe o bancă, într-un parc din Sectorul 1, a căzut o creangă dintr-un copac, ambele persoane fiind surprinse sub aceasta. La fata locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii și un echipaj de prim-ajutor. De asemenea, la fața locului a intervenit și un echipaj de pompieri care au îndepărtat crengile din zona pietonală”, anunță Poliția Capitalei.

Tinerii au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite