Deţinuţii de la Penitenciarul Jilava au curăţat Arena Naţională de zăpadă pentru meciul dintre Steaua şi Twente.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru partida din şaisprazecimile Ligii Europa de fotbal, pregătirile pe Arena Naţională au început. Oficialii Stadionului din Bucureşti au apelat la deţinutii din Penitenciarul Jilava pentru a inlatura zăpada de pe suprafaţa de joc şi a tribunelor.

Aproximativ 150 de persoane, dintre care 100 de deţinuţi de la Penitenciarul Jilava, au curăţat, astăzi, de zăpadă, Arena Naţională. Actiunea de deszăpezire a fost cerută de reprezentanţii arenei, în vederea disputarii partidei din turul şaisprazecimilor  ale Ligii Europa.

Cei 100 de prizonieri care au participat la curăţarea arenei au îndepărtat zăpada de pe suprafaţa de joc. Gazonul fusese acoperit in prealabil cu o folie de plastic, cu scopul de a proteja gazonul extrem de sensibil la conditiile meteo. Administratorii arenei au declarat că la nivelul stratului de suport al gazonului temperatura este constantă la 16 grade, în timp ce suprafaţa de iarbă are o temperatură de 14 grade, paramaetrii ce vor asigura conditii optime pentru desfasurarea jocului respectiv.

De asemenea, detinutii de la Jilava, au avut ca sarcină curatarea scaunelor tapiţate de la tribuna 0 şi acoperirea acestora cu o prelată. În paralel, zăpada din restul stadionului a fost îndepărtată şi transportată în afara Arenei Naţionale cu ajutorul utilajelor.
În cazul în care vremea o va permite, folia de plastic care protejează suprafaţa de joc va fi înlăturată în cursul zilei de joi.

Meciul dintre Steaua şi formatia olandeză, Twente Enschede se va disputa pe 16 februarie, de la ora 22:05 pe Arena Naţionala din Bulevardul Basarabia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite