Detalii halucinante din ancheta profesoarei înjunghiate în clasă. Ce plan făceau elevii înaintea orei de japoneză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detalii halucinante ies la iveală din ancheta privind rănirea unei profesoare cu un cuțit de către un elev, în București. Înainte de ora de Japoneză, mai mulți adolescenți au discutat pe un grup de WhatsApp dacă să chiulească sau nu. Elevul care a atacat-o a scris: „Ar merita să o omor?”

Incidentul a avut loc la Colegiul Național Ion Creangă din București FOTO CN Ion Creangă
Incidentul a avut loc la Colegiul Național Ion Creangă din București FOTO CN Ion Creangă

 Conform aktual24.ro, tinerii de la Colegiul Național „Ion Creangă” au luat în calcul dacă să intre sau nu la oră, iar în dicuții profesoara respectivă era numită „amărâta aia”. La un moment dat, băiatul care a atacat-o a scis pe grup: "Ar merita să o omor?".

Elevul de 16 ani care a înjunghiat-o pe femeie le-a spus politiștilor că așa a simțit că trebuie să facă, susțin surse judiciare. Nimeni nu își explică gestul șocant, mai ales că adolescentul este descris ca un elev cuminte, care citea în pauze. De asemenea, elevul nu ar fi fost drogat.

O profesoară a fost înjunghiată de un elev la Colegiul Național „Ion Creangă“ din București

O profesoară de Japoneză de la Colegiul Național "Ion Creangă" a fost rănită cu un cuțit, în timpul orei de un elev de clasa a X-a, în vârstă de 16 ani. Femeia a fost dusă urgent la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Starea profesoarei este stabilă, conştientă, cooperantă. Aceasta are o plagă superficială care a necesitat sutură, au explicat medicii care au preluat-o.

Ea a fost consultată de o echipă multidisciplinară şi nu necesită internare.

Potrivit elevilor din clasa unde a avut loc incidentul, agresorul, în vârstă de 16 ani, ar fi fost transferat la liceul ”Ion Creangă” în urmă cu un an și este descris de colegi, ca fiind retras și liniștit. Acesta a atacat dascălul după ce au fost anunțați că vor susține un test. Profesoara, care este suplinitor la Colegiul „Ion Creangă”, are 26 de ani.

La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor”, se arată în comunicatul poliției.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul. Adolescentul a fost preluat de polițiști. Acesta are dublă cetățenie, română și turcă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite