Denisa Luntraru fotografiază bucureştenii non-conformişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 20 de ani surprinde pe străzile Capitalei, cu ajutorul aparatului de fotografiat, cele mai noncoformiste ţinute pe care le postează apoi pe blogul personal.

Nici prin gând nu i-a trecut Denisei, acum patru ani, că va deveni nu doar un foarte bun consilier de modă ci şi un fashion-icon, după ce liceul a „încorsetat-o” în stilul rock, o perioadă când nu ieşea din bascheţi şi tricouri negre. Pasiunea ei pentru haine a devenit atât de serioasă, încât a decis să iasă pe stradă şi să predea lecţii de stil  tinerelor bucureştence. „În străinătate sunt foarte multe bloguri de street style şi am vrut să arăt că şi româncele se îmbracă bine. Îmi place să vorbesc şi să pozez fete care transmit ceva plăcut prin vestimentaţia lor, fie prin modul în care au combinat culorile, fie accesoriile”, ne-a explicat Denisa.

Pe blogul ei are deschisă o rubrică numită „Street Chic”, unde urcă aproape zilnic poze cu cele mai bine îmbrăcate fete pe care le întâlneşte pe stradă.

Mix între modă şi fotografie

Platforma online a devenit mai mult decât un hobby, dar recunoaşte că nu şi-a propus să devină designer, mai ales că urmează o facultate cu profil economic. „Mi-aş dori să fiu stilist, dar nu consider că am pregătirea necesară, iar în România nu există cursuri specializate de stilism”, mai spune tânăra.

Blogul ei, fashioninmyeyes.blogspot.com a apărut după mai multe încercări de a coordona un site pe care să fie prezentate diferite seturi între combinaţii vestimentare pe care dorea să le arate prietenelor. În prezent acesta a devenit un mix între modă, fotografie şi design interior.

Primeşte feedback din străinătate

 Ideea de a interacţiona cu publicul i-a venit după ce a a „explorat” intensiv internetul. „La început citeam doar un singur blog de modă, acum citesc în jur de 200, atât din ţară cât şi din străinătate. Deoarece scriu în engleză am cititoare din toată lumea, chiar dacă cele din România sunt mai multe, primesc mai mult feedback din partea celor de afară. Eu încerc să răspund la toate comentariile şi mail-urile pe care le primesc, mai ales că mulţi dintre cititorii mei sunt persoane cu foarte mult simţ estetic”.

Sunt situaţii în care şi prietenele Denisei apelează la ea pentru a le consilia atunci când vor să-şi cumpere haine pentru un eveniment special. „Merg cu ele la cumpărături, nu e nimic neobişnuit pentru un grup de prietene, doar că rolul meu e foarte bine stabilit: le ajut să iasă din anonimat!”, completează râzând tânăra.

QUIZ

Câtă importanţă crezi că are firma de pe etucheta unei haine?

Nu contează mai deloc! Poţi să ai doar haine „de firmă” şi să nu le combini cum trebuie


Ce părere ai despre stilul vintage?

Îmi place stilul vintage, dar cred că cel mai portivit ar fi o combinaţie cu piese actuale, moderne
 
PROFIL

Data naşterii: 16 07 1990

Ce-i place: Îmi place iarna, genţile Mulberry&Proenza Schouler, economia, cărţile lui Liviu Rebreanu, revista Elle, dar ediţia din România, şi inghetata

Ce nu-i place: Nu agreez persoanele superficiale, imitaţiile Luis Vuitton, paietele şi sclipiciul în exces

Studii
: Facultatea de Finanţe Asigurari Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academia de Studii Economice

Familie: singură la părinţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite