Demonstraţie LIVE a unui meşteşugar francez: construieşte desculţ gardul Cărtureştilor din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A venit tocmai de la Iaşi şi a meşterit ieri 12 ore pentru o jumătate de gard. Francezul Fabien Monestier a început astăzi o nouă zi de lucru la Street Delivery.

Pentru Street Delivery, artistul forjor a venit cu ucenici şi cu toate ustensilele: cuptorul în care încinge fierul, cărbunii, ciocanele şi cuiele uriaşe.



Trecătorii îl pot vedea la lucru la intrarea pe strada Pictor Arhur Verona. Desculţ, murdar de cărbune, dar entuziast, Fabien nu se plânge decât de vreme. "Ieri a plouat şi am lucrat 12 ore pentru ce vedeţi aici", spune el.

„Este dificil să lucrezi cu fierul. Am venit în România în septembrie anul trecut, şi voi pleca în august. Dar îmi place nespus de mult ţara voastră”, exclamă el foarte entuziasmat, într-o română stâlcită.

Astăzi, Fabien continuă să construiască noul gard, chiar la intrarea în Librăria Cărtureşti. Copiii sunt fascinaţi de cum lucrează francezul şi vor să afle secretele. „Mami, vreau să mă mai uit”, se tânguie un copil pe lângă mama lui. Alţi micuţi stau confortabil în braţe şi se uită curioşi.

image
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite