Cum s-a petrecut accidentul de pe Calea Plevnei din Bucureşti, în care au fost implicate 21 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În accident au fost implicate patru vehicule
În accident au fost implicate patru vehicule

Un grav accident de circulaţie s-a produs joi seară, în jurul orei 20.00, pe Calea Plevnei din Bucureşti, în coliziune fiind implicate 5 autovehicule în care se aflau 21 de persoane. Dintre acestea, 6 au avut nevoie de îngrijiri şi au fost transportate la spital.

O ambulanţă care aparţine Aeroportului Henri Coandă şi care circula pe str. Ştirbei Vodă cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un microbuz cu persoane la bord, care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către str.Constantin Noica. 

Din coliziune, microbuzul a fost proiectat în alte 3 autoturisme care erau oprite în intersecţia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanţei. În accidentul rutier au fost implicate 21 de persoane, dintre care 6 au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Conducătorii autovehiculelor implicaţi in accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Victimele au fost transportate la spitalele Universitar, Floreasca şi Grigore Alexandrescu.

La faţa locului au fost efectuate cercetări pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier, iar circulaţia în zonă a fost reluată la aproape o oră jumătate de la producerea incidentului. 

Accident microbuz ambulanta pe calea plevnei

   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite