Cum arată epava mașinii care a luat foc in Pasajul Unirii VIDEO

0
Publicat:

Carcasa mașinii cuprinse marți dimineață de flăcări, în Pasajul Unirii din București, a fost evacuată de muncitorii primăriei. Aproximativ 100 de persoane au fost surprinse de incendiu în pasaj.

Incendiul a avut loc în pasajul Unirii FOTO: Adevărul
Incendiul a avut loc în pasajul Unirii FOTO: Adevărul

Autoturismul care a ars ca o torță marți dimineață, în Pasajul Unirii din București, a fost evacuat de către muncitori.

Din imagini se poate observa că din mașină nu a mai rămas decât tabla, asta din cauză că intervenția pentru stingerea focului a fost extrem de dificilă iar pompierii nu au putut interveni din cauza fumului.

Din fericire, cei doi adulți și un copil care se aflau în autoturism au scăpat nevătămați.

Potrivit martorilor, au fost mari degajări de fum, iar șoferii și-au lăsat mașinile și au ieșit pe jos din pasaj.

Aproximativ 100 de persoane au fost surprinse de incendiu în pasaj și pe rampele de acces în acesta iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

La fața locului au intervenit 8 autospeciale de stingere și 5 mașini SMURD. 

Conform ISU, la mai bine de o oră de la izbucnirea incendiului, au fost evacuate toate persoanele din tunel.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat că prima mașină de pompieri care a ajuns la fața locului nu a putut intra în pasaj.

Pe de altă parte, șeful DSU Raed Arafat a declarat că mașina de pompieri nu a intrat în pasaj pentru că aceasta este procedura, din cauza fumului. 

Primăria Sectorului 4 anunţa, pe 3 septembrie, redeschiderea Pasajului Unirii, după lucrări care au durat 77 de zile. Investiţia de 12 milioane de euro a vizat punerea în siguranţă a pasajului, lung de 900 de metri. De la redeschiderea sa au avut loc mai multe incidente, cinci vehicule de mari dimensiuni au rămas blocate, fie în poarta gabaritică, fie în tunelul rutier.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite