CRIMA DIN PRIMĂVERII: Trupul ziaristei Cristina Verona și cel al mamei sale, lăsate de patru zile la morgă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legiști au declarat că trupurile celor două femei decedate puteau fi ridicate imediat după prelevarea probelor însă acestea au rămas în continuare la Institutul de Medicină Legală și ar putea fi ridicate abia de luni.

Surse din cadrul Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici“(INML) din Capitală au declarat că până astăzi, nimeni nu a ridicat trupul ziaristei Cristina Verona și cel al mamei sale și nu se cunosc alte detalii despre pregătirile de înmormânatre. Mai mult, astăzi și mâine, laboratorul de unde se pot elibera documentele necesare este închis și abia de luni, trupurile celor două femei ar putea fi ridicate.

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce"

Fostă colegă a femeii moarte în casa din Primăverii: Era foarte ciudată

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

Alte surse susțin însă că specialiștii mai au nevoie și de alte probe și analize pentru a clarifica modul în care au murit cele două femei, un caz catalogat drept unul complicat, care ar însemna ca trupurile celor două să mai fie ținute la morgă până la mijlocul săptămânii viitoare.

Totuși, directorul medical al INML, George Cristian Curcă, declara că ieri până la ora 13.00, trupurile celor două femei nu au fost ridicate, însă vineri dimineaţă s-a prezentat o persoană din partea familiei, pentru întocmirea formalităţilor.

„Noi am terminat necropsia şi recoltarea probelor în vederea efectuării testelor toxicologice. Cadavrele puteau fi ridicate încă de miercuri, după necropsie. La INML s-a prezentat vineri o persoană din partea familiei, pentru formalităţi", a precizat George Cristian Curcă, citat de Mediafax.

Directorul medical al INML a mai spus că persoana din familia Cristinei Verona a ridicat documentele privind decesul celor două femei.

Cristina Verona (44 de ani) şi mama acesteia, Elena Pârvulescu (77 de ani), au fost găsite decedate, marţi seară, în locuinţa lor din cartierul Primăverii din Bucureşti.

image
image
image
image

Click aici să vezi prima GALERIE FOTO!

Criminaliştii şi legiştii au stabilit că Elena Pârvulescu a murit "în urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal şi prin comprimare toracică", iar fosta jurnalistă, Cristina Verona a murit „prin asfixie prin spânzurare“.

Ziarista ucigaşă era obsedată de bărbaţi FOTO

EXCLUSIV Jurnalista care şi-a omorât mama şi s-a sinucis este descrisă de apropiaţi ca „obsedată de bărbaţi“

UPDATE Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Cristina Verona şi-a asfixiat mama cu o pernă, apoi s-a spânzurat de calorifer

Concluziile legiştilor: Cristina Verona şi-a sufocat mama cu o pernă pe faţă şi apoi s-a spânzurat de calorifer

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Digest

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite