Copiii au făcut 14.000 de lei din vânzarea jucăriilor. Ediţia Târgului de Jucării de anul acesta, un succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 300 de copii s-au strâns în Parcul Herăstrău cu ocazia Târgului de Jucării de anul acesta, care s-a bucurat de un real succes. Copiii s-au întrecut în promovarea jucăriilor cu inventivitate şi spirit de comercianţi. Evenimentul a generat încasări de peste 14.000 de lei.

Târgul de Jucării a avut loc în week-end-ul trecut, în Parcul Herăstrău. Aproximativ 300 de copii însoţiţi de părinţi, bunici, mătuşi, unchi şi animăluţe de companie s-au adunat pentru a-şi vinde jucăriile vechi.

Cumpărătorii de toate vârstele au fost extrem de încântaţi de iniţiativă şi au plecat acasă cu cel puţin o jucărie.

Anul acesta, cifra vânzărilor a depăşit 14.000 de lei, iar copii s-au întrecut în promovarea jucăriilor şi au demonstrat că reclama este foarte importantă. Actorii Teatrului Masca au întreţinut atmosfera şi i-au încurajat pe cei mici să devină buni negociatori.

S-au oferit premii pentru cea mai bună prezentare şi promovare a jucăriilor, cel mai inventiv comerciant şi cel mai manierat vânzător.

La final, participanţii au fost încurajaţi să doneze din jucarii şi cărţi, copiilor fără posibilităţi. Evenimentul este unul anual organizat de Teatrul Masca în parteneriat cu Bucureşti FM.
 
Pe aceeaşi temă:

Târg de jucării, duminică, în Parcul Herăstrău, din Bucureşti

IMPRESIONANT Bibi are cinci ani şi suferă de o boală cumplită. Copiii de la grădiniţă au renunţat la jucării pentru a-şi vedea colega din nou în clasă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite