CONCERT STING Vezi cum va fi deviat traficul în Piaţa Constituţiei şi la ce oră se deschid porţile pentru public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru concertul de luni al celebrului Sting au început în Piaţa Constituţiei. Cu această ocazie, va fi închisă circulaţia, începând de astăzi şi până la 7 iunie. Astfel, se impun o serie de restricţii în traficul din zonă.

VIDEO SHOW Sting va cânta la Bucureşti pe o scenă imensă adusă din Olanda, care susţine 14 tone

Între 3-7 iunie, orele 7.00 – 23.00 se va restricţiona circulaţia rutiera pe banda I în alvelolele de lângă Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii.

Începând cu data de 6 iunie, ora 13.00 şi până la 7 iunie, ora 6.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii, între Bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei.

În ziua concertului, accesul publicului se va face începând cu orele 18.00, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite, la fiecare dintre cele două porţi de acces urmând a fi amplasat şi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile.

Casele de bilete vor fi deschise începând cu ora 10.00. Accesul publicului în spaţiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii. 

Fanii trebuie să prezinte la intrare un bilet valid, fiecare spectator urmând să primească o brăţară specifică pentru zona în care biletul oferă acces, respectiv prima categorie de preţ – 395 de lei, cea de a doua categorie – 295 de lei, cea de-a treia categorie – 195 de lei şi în cele din urmă Gazon – 135 de lei.

Atât biletul, cât şi brăţara vor trebui păstrate pe toată durata concertului, ele permiţând ieşirea şi reintrarea în spaţiul de concert. Posesorii de bilete în Gazon nu vor primi brăţara decât la ieşirea din zonă, şi doar dacă doresc să reintre în spaţiul de eveniment.

Organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun, pentru că nu există locuri de parcare.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, luaţi-vă pelerine, accesul cu umbrele nu va fi permis, recomandă organizatorii.

Pentru acces la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în Piaţă. 

FOTOGALERIE Concertul Roxette în imagini

Britanicii de la Suede cântă pentru prima dată la Bucureşti

VIDEO Impresii de la primul concert Roxette la Bucureşti. Suedezii au dat "like" fanilor bucureşteni

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite