„Citim în iarbă“, evenimentul care îi îndeamnă pe iubitorii de lectură să se bucure de cele mai frumoase titluri la iarbă verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 28 septembrie, are loc cea de- a treia ediţie a evenimentului „Citim în iarbă“, în Parcul Herăstrău din Capitală. Iubitorii de lectură pot participa la eveniment „înarmaţi“ cu cele mai interesante cărţi, de care se pot bucura la iarbă verde de la ora 10.00 până la ora 20.00. Intrarea la eveniment este gratuită, iar participanţii pot împrumuta cărţi din biblioteca organizată în aer liber în parcul bucureştean.

Bucureştenii care iubesc cititul pot ieşi, duminică, în Parcul Herăstrău din Capitală la o zi întreagă de lectură în aer liber. Evenimentul este organizat în zona în care se afla Roata Mare din Herăstrău, iar organizatorii sunt reprezentanţii Asociaţiei DECI SE POATE. 

„Citim în iarbă“ va începe la ora 10.00 şi se va încheia la ora 20.00. Cei care vor lua parte la eveniment pot participa la o porţie de lectură în aer liber atât cu volumele pe care le au deja, cât şi cu ajutorul unor cărţi pe care le pot împrumuta de la biblioteca amenajată în aer liber. 

Programul evenimentului este următorul:

De la 11.00 la 12.30 – atelierul „Teatru şi îndemânare” susţinut de Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step

De la 15.00 la 17.00 – schimb de cărţi cu bookblog.ro

De la 17.00 la 18.00 – atelierul „Fantezie printre imagini”  susţinut de Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step

De la 18.00 la 19.00 – „Alba ca Zăpada” cu Teatrul Zurli

Evenimentul va fi susţinut şi de către reprezentanţii Băncii Româneşti, care vor lansa o provocare tuturor celor prezenţi, indiferent de vârstă, antrenându-i într-o sesiune de întrebări pe teme financiare. Participanţii vor avea de descoperit, la faţa locului, răvaşe cu mesaje, astfel încât vor avea acces la educaţie financiară pentru întreaga familie, iar Banca Românească le va acorda premii.  

Sponsorii ediţiei din acest an sunt Orange şi Banca Românească. Partenerii La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen, Litera vin cu cadouri pentru participanţi. De asemenea, evenimentul este susţinut şi de Grădiniţa Bambi, Şcoala Step by Step şi Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională Step by Step.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite