Celebrul violonist Edvin Marton a ajuns la spital după ce a alunecat pe scări. Artistul şi-a riscat viaţa pentru a-şi proteja vioara!

0
0

Artistul a alunecat aseară pe scările proaspăt spălate ale hotelului Hilton şi s-a lovit la ceafă. În cădere, prioritatea violonistului a fost salvarea viorii, chiar dacă şi-a pus viaţa în pericol.

UPDATE 12.20

Organizatorii evenimentului „Crăciun Vienez” au spus că artistul Edvin Marton a alunecat pe scările ude ale hotelului Hilton din Capitală. "Când a revenit de la emisiunea televizată, în timp ce urca scările hotelului, a alunecat şi s-a lovit în zona cefei. Este vorba despre scările din interiorul hotelului, care erau proaspăt spălate", a declarat Nicoleta Ion, PR manager al Asociaţiei Culturale Maria Domina.

Edvin Marton a alunecat pe scări și s-a lovit la ceafă, iar în scurt timp a ajuns la unitatea medicală, a declarat medicul Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca , pentru Mediafax. În urma investigațiilor medicale de urgență, printre care și o radiografie, medicii au constatat că artistul nu suferă de traumatisme grave și l-au externat în aceeași seară.

„Grija lui cea mare a fost însă să nu-şi strice în cădere vioara Stradivarius şi mai puţin eventualele posibile traumatisme pe care le-ar fi suferit în cădere”, a adăugat medicul Opriţa.

Înainte de nefericitul incident, violonistul a fost prezent într-o cunoscută emisiune televizată, unde a vorbit despre realizările lui și despre ce înseamnă să fii un artist de o asemenea anvergură.

Compozitorul Edvin Marton va susține un concert la București, pe 21 și 22 decembrie, cu ocazia Galei „Crăciun Vienez” de la Sala Palatului.

Edvin Marton a impresionat întreaga lume cu talentul lui muzical

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu celebrul violonist!

Edvin Marton este unul dintre cei mai cunoscuți și prestigioși violoniști din lume, fiind câștigătorul unui premiu Emmy. Artistul este posesorul celebrei viori Stradivarius, veche de 300 de ani, care este unică și valorează 4 milioane de euro. Edvin Marton și-a câștigat dreptul de a cânta la acest instrument după ce a ieșit învingător la exigenta competiția internațională Golden Violin Award.

Mai multe - București

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite