Cehii investesc într-o clădire de birouri de 39.000 de mp în apropierea hotelului Marriot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consorţiul cehesc S Group Holding  va demara construcţia unei clădiri office cu suprafaţa de 39.000 metri pătraţi dintre care 27.000 vor fi daţi de dezvoltator către închiriere, în apropierea hotelului Marriot.

Acesta va fi primul proiect pe care cehii îl vor dezvolta în România. Proiectul va fi dezvoltat de firma Green Gate Development, parte a consorţiului cehesc, prin intermediul unui vehicul de investiţii înregistrat în Cipru.

Pentru construcţia propriu-zisă, cehii au încheiat deja un contract cu firma Bog'Art. Imobilul va fi amplasat pe strada Tudor Vladimirescu, din sectorul 5, o zonă care nu a fost până acum în atenţia dezvoltatorilor de birouri, pe un teren achiziţionat de companie în urmă cu mai mulţi ani.

Clădirea se va numi Green Gate şi va avea zece etaje, cu o suprafaţă totală desfăşurată de 39.000 de metri pătraţi, din care spaţiile destinate închirierii reprezintă 27.000 de metri pătraţi. Construcţia proriu-zisă a început pe data de 3 septembrie 2012, iar dezvoltatorii speră ca edificiul să fie dat în funcţiune pe 10 februarie 2014.

Proiectul va fi lansat oficial săptămâna viitoare, agentul exclusiv de închiriere a spaţiilor fiind desemnată firma The Advisers-The Knight Frank.

S Group a fost fondată în anul 1991 în oraşul Liberec şi cuprinde companii din domeniul construcţiilor, dezvoltărilor şi a investiţiilor. Din anul 2007, strategia holdingului s-a focalizat pe trei domenii principale de activitate, respectiv construcţii, dezvoltare şi facility management, pe pieţele din Cehia şi Slovacia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite